Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Την εικονική επιχείρησή τους σύστησαν στον δήμαρχο Αβδήρων οι μαθητές του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Αβδήρων

Την εικονική επιχείρησή τους σύστησαν στον δήμαρχο Αβδήρων οι μαθητές του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Αβδήρων

0

Η παρουσίαση με τίτλο ”School Buddy” έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αβδήρων


Ακολουθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 ο ομώνυμος διαγωνισμός στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη


Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης  συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αβδήρων, Γεώργιο Τσιτιρίδη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αβδήρων. Τα παιδιά παρουσίασαν την Εικονική Επιχείρηση που έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Φερών Έβρου και έχουν την χαρά να συμμετέχουν στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Οι είκοσι μαθητές εμπνεύστηκαν, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την ανταλλαγή αναξιοποίητου εκπαιδευτικού υλικού από τις «αποθήκες» κάθε σχολείου (υπολογιστές, πίνακες, σχολικά και λογοτεχνικά βιβλία, γραφεία, βιβλιοθήκες κλπ.) την οποία παρουσίασαν στον δήμαρχο Αβδήρων αλλά και στους διευθυντές των σχολείων τους Αναστάσιο Χατζηκωνσταντίνου και Αναστάσιο Βρένο.

Στην Ελλάδα, το Πρόγραμμα Junior Achievement τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Υπεύθυνοι καθηγητές για την ομάδα των Αβδήρων είναι η Λουλουδιά-Ευαγγελία Κεφαλά και για τις Φέρες ο υποδιευθυντής του Γυμνασίου Φερών, Ιωάννης Μπουτζίκας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Λουκέτο» και φέτος στην κατασκήνωση των Αβδήρων

Πέντε χρόνια κλειστή…μάλλον οριστικά κλειστή! Ερημοποίηση των εγκαταστάσεων – Στερούνται δ…