Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Ποδαρικό» τρόμου για 84χρονη στην Κυψέλη του δήμου Τοπείρου

«Ποδαρικό» τρόμου για 84χρονη στην Κυψέλη του δήμου Τοπείρου

0

15χρονος την άρπαξε από τον λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα για να του απoκαλύψει πού κρύβει λεφτά και χρυσαφικά


Ο ανήλικος και ο 41χρονος πατέρας του τράπηκαν σε φυγή όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε τίποτε να της κλέψουν – Συνελήφθησαν από αστυνομικούς


Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γιαγιά 84 ετών όταν την πρώτη μέρα του χρόνου έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας. Ειδικότερα το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου εισέβαλλαν στο σπίτι της στο χωριό Κυψέλη του δήμου Τοπείρου ένας 41χρονος και ο 15χρονος γιος του με πρόθεση να κλέψουν ότι πολύτιμο είχε το σπίτι της. Μάλιστα ο 15χρονος στην προσπάθειά του να τους πει που κρύβει χρήματα ή τιμαλφή άσκησε βία στην γριούλα και συγκεκριμένα την άρπαξε από τον λαιμό και την έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Να διευκρινίσουμε ότι από την στιγμή που ασκήθηκε βία πλέον το αδίκημα δεν είναι απόπειρα κλοπής αλλά απόπειρα ληστείας και έτσι αντιμετωπίζεται από το νόμο.

Τελικά οι ληστές έφυγαν άπραγοι αφού δεν βγήκαν τίποτε να της αφαιρέσουν. Οι δράστες είναι Ρομά κάτοικοι του οικισμού και  λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.


Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…