Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη «βγήκαν» στην επιφάνεια

Δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη «βγήκαν» στην επιφάνεια

0

Συνελήφθησαν τρείς άντρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα που διαπράχθηκαν το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής τρεις άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, οι άντρες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν με ΙΧ από την Θεσσαλονίκη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και εισήλθαν σε δύο καταστήματα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους πλήθος προϊόντων και τροφίμων, με σκοπό την μεταπώληση τους έναντι χρηματικού ποσού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και τρόφιμα, προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω ΙΧ ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δύο εκ των ανωτέρω  έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…