Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

0

 Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη

Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, υπήρξε η εξής στιχομυθία των δύο μπροστά στις κάμερες:

Φάμελλος: Μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής πολιτικής, θερμά συγχαρητήρια, η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ, Σωκράτη, και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο. πάντα για το καλό του τόπου.

Φάμελλος: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα.

Κασσελάκης: Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους.

Οι πρώτες κινήσεις και η ομάδα κρούσης του νέου προέδρου

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε πως ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι πολύ κοντινό πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, θα αναλάβει διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του. Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τις επόμενες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και σίγουρα ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο σύμβουλός του για τα αμυντικά θέματα. Η Θεοδώρα Τζάκρη είτε θα παραμείνει στη θέση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου είτε θα αναβαθμιστεί σε γραμματέα της Κ.Ο. Σημαντικό ρόλο, με αυξημένες αρμοδιότητες στη Βουλή, αναμένεται να έχει και ο Παύλος Πολάκης, που τον στήριξε από την αρχή των εκλογών.

Ρόλο αναμένεται να έχει η Ρένα Δούρου, αλλά και ο Πέτρος Παππάς, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά ο κ. Κασσελάκης. Η παρουσία της Αθηνάς Λινού στα επινίκια της Κυριακής φουντώνει τα σενάρια πως και εκείνη θα αναλάβει κάποιον τομέα ευθύνης. Στο επικοινωνιακό επιτελείο του αναμένεται να παραμείνει ο ακτιβιστής Βαγγέλης Σκούφας, καθώς και ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης. Επαφές με τον Στέφανο Κασσελάκη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου Νικόλας Φαραντούρης, ενώ τον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Βασίλης Κόκκαλης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λιμάνι Λάγος: Μόνη ελπίδα ο κάθετος άξονας

Περιορισμένη εμπορική κίνηση – «Βουλιάζει» στην υποβάθμιση –  Χρειάζεται αναβάθμιση …