Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη την Τρίτη

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη την Τρίτη

0

Εντοπίστηκαν οκτώ διακινητές και κατασχέθηκαν τα οχήματά τους, όπως επίσης και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Τρίτη 29/09 σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, οκτώ διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Επιπλέον, σε αγροτική περιοχή του Έβρου συνελήφθησαν ακόμη πέντε διακινητές, διότι όπως διαπιστώθηκε περαίωσαν νωρίτερα τους παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τους οδήγησαν πεζή σε προκαθορισμένο σημείο και τους επιβίβασαν στο παραπάνω όχημα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έβδομο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει επτά παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στην τρίτη περίπτωση το μεσημέρι σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον όγδοο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…