Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε διακινητή παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Χειροπέδες σε διακινητή παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

0

Κατασχέθηκαν ένα ΙΧ, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 29/07 σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο άντρας αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 13-07-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Έπειτα,κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…