Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα την προστασία των πολιτών από τις απάτες στην ΠΑΜΘ

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα την προστασία των πολιτών από τις απάτες στην ΠΑΜΘ

0
astynomia peripoliko-empros

Τις ενημερωτικές διαλέξεις – παρουσιάσεις παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως και 24-7-2023, ενημερωτικές διαλέξεις κοινωνικού χαρακτήρα από αστυνομικούς στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με θέμα την προστασία των πολιτών από τις απάτες.

Ειδικότερα, 43 καταρτισμένοι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας (Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας), μετέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε 36 χώρους που συγκεντρώνονται κυρίως ηλικιωμένοι (Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Πολιτιστικά Κέντρα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), όπου πραγματοποίησαν ενημερωτικές διαλέξεις – παρουσιάσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας.

Στις διαλέξεις, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους πολίτες σχετικά με τον τρόπο δράσης των επιτήδειων, ενώ τους συμβούλεψαν για το τι πρέπει να προσέχουν και τα μέτρα τα οποία πρέπει να λαμβάνουν προκειμένου να προστατεύονται από τις απάτες σε βάρος τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάπτυξη συμβουλών για την πρόληψη και την αποτροπή περιστατικών εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους, ενός φαινομένου το οποίο παρατηρείται συχνά τον τελευταίο χρόνο σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…