Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Euro 2004: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν reunion μετά από 19 χρόνια

Euro 2004: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν reunion μετά από 19 χρόνια

0

Φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με την κούπα

Με θέα την Ακρόπολη και συντροφιά το βαρύτιμο τρόπαιο, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συναντήθηκαν 19 χρόνια μετά το δικό τους έπος στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Μετά από τόσα χρόνια από τον μεγάλο άθλο του ελληνικού αθλητισμού και ακόμα οι περισσότεροι αδυνατούν να το πιστέψουν. Οι μνήμες από την κατάκτηση του Euro 2004 απέναντι στην Πορτογαλία ξύπνησαν για τους διεθνείς της ομάδας που έκαναν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει καθώς πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο reunion που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Οι περισσότεροι μύθοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν σε εστιατόριο στον Διόνυσο και δείπνησαν με φόντο το τρόπαιο και την Ακρόπολη. Στο τραπέζι βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Τάκης Φύσσας, Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ντέμης Νικολαΐδης, Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λάκης, Παντελής Καφές, Κώστας Χαλκιάς και ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Super League: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η αντίστροφη μέτρηση για την 7η αγωνιστική της Super League έχει ξεκινήσει, με το μεγάλο ν…