Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στους δρόμους τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ

Στους δρόμους τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ

0
deyax vlavi
 

 Δεν έχουν τέλος οι βλάβες στο δίκτυο παροχής νερού. 2-3 βλάβες σημειώνονται ημερησίως στην πόλη

 

Γέμισαν νερά οι οδοί 40 Εκκλησιών και Φίλιππου Αμοιρίδη. Για ώρα έρεε το νερό μπροστά από την Πλατεία Αντίκα

   amoiridi odos
 
Καθημερινό φαινόμενο είναι για την πόλη μας οι βλάβες στο δίκτυο παροχής νερού. Καθημερινά, σύμφωνα με την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΞ σημειώνονται περίπου 2-3 περιστατικά σπασίματος αγωγού. Από τα πιο σημαντικά των τελευταίων ημερών είναι η διαρροή που σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι επί της οδού 40 Εκκλησιών και αυτή της οδού Φιλίππου Αμοιρίδη, χθες το πρωί.
 
Συνεχείς διαρροές στο δίκτυο της ΔΕΥΑΞ
Και στις δύο περιπτώσεις η διαρροή σημειώθηκε λόγω σπασίματος σε κεντρικό αγωγό. «Καθημερινά σημειώνονται 2-3 βλάβες στο δίκτυο μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το 90% του δικτύου αποτελείται από πλαστικούς σωλήνες PVC, με αποτέλεσμα να σπάνε όταν αυξάνεται η πίεση του νερού και ακουμπάνε σε κάποια πέτρα», αναφέρει στο «Ε» ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, Μανώλης Τσέπελης και συμπληρώνει «καθώς αυτά τα περιστατικά είναι έκτακτα και όχι προγραμματισμένα προβαίνουμε σε τοπική διακοπή της παροχής του νερού, καθώς δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε ανακοινώσεις. Δηλαδή, κλείνουμε μόνο βάνες που βρίσκονται πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά από το σημείο που θα επισκευάσουμε».
Να σημειώσουμε ότι αν και η διαρροή επί της οδού Φιλίππου Αμοιρίδη σημειώθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι, η βλάβη αποκαταστάθηκε το απόγευμα καθώς έπρεπε να γίνει αλλαγή βάρδιας!
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…