Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δικαστικό Ρεπορτάζ Cherchez la femme στο αδελφικό μαχαίρωμα;

Cherchez la femme στο αδελφικό μαχαίρωμα;

0
katigoroumenos-web
 

Νέα αναβολή της δίκης του 38χρονου για τις 18 Σεπτεμβρίου

 

Μας απείλησαν ότι θα μας σπάσουν την φωτογραφική μέσα στο δικαστήριο

 
 
 
Νέα αναβολή δόθηκε από το 5μελες Πλημμελειοδικείο Ξάνθης στην εκδίκαση της υπόθεσης των δύο αδελφών από την Ηλιόπετρα που μετά από διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο 38χρονος Τ.Α. φέρεται να έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας ελαφρά τον 46χρονο Τ.Μ. που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ξάνθης. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθηκε με αυτόφωρη διαδικασία από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου και οδηγήθηκε την Τρίτη στο Πλημμελειοδικείο που όμως ανέβαλε την υπόθεση για την Τετάρτη.
 
Νέα αναβολή για να καταθέσει ο παθών
Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι. Ο πρόεδρος κάλεσε τη σύζυγο του παθόντα Τ. Ρ. ζητώντας πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της και πότε θα πάρει εξιτήριο. Η σύζυγος πληροφόρησε το δικαστήριο ότι είναι καλά και θα βγει από το νοσοκομείο σε δύο μέρες. Μετά απ’ αυτό το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για να καταθέσει ο παθών και την άρση της κράτησης του κατηγορουμένου.
 
Cherchez la femme
Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση καθώς πληροφορίες του «Ε» που επιβεβαιώνονται από την αστυνομία δείχνουν ως «πέτρα του σκανδάλου» τη σύζυγο του παθόντα η οποία φέρεται να έκανε πλαστογραφία εγγράφων με σκοπό να προσποριστεί για ίδιον όφελος τη σύνταξη του πατέρα του άνδρα της. Προφανώς αυτό το ανακάλυψε ο έτερος αδελφός και νυν κατηγορούμενος και άναψε ο καυγάς…
 
Μας απείλησαν ότι θα μας σπάσουν την φωτογραφική μέσα στο δικαστήριο
Έτοιμοι για καυγά όμως ήταν και κάποιος «θερμόαιμος» από το σόι του κατηγορούμενου που κινήθηκε απειλητικά εναντίον μας και απείλησε να μας σπάσει την φωτογραφική μηχανή, ενοχλημένος γιατί βρισκόμασταν στο δικαστήριο και αναφερθήκαμε σε ρεπορτάζ μας χωρίς να τον …ρωτήσουμε!
Στο δικαστήριο βρισκόταν οι μάρτυρες και ο υπερήλικος πατέρας των δύο αδελφών ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και συνεχώς προσπαθούσαν οι συγγενείς να τον παρηγορήσουν.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Δικαστικό Ρεπορτάζ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αρ. Σκουνάκη: «Η δίωξη των έξι φοιτητών του Πολυτεχνείου Ξάνθης είναι καθαρά πολιτική»

Η δικηγόρος των έξι φοιτητών, Αρετή Σκουνάκη μιλάει στο «Ε» για την υπόθεση η οποία εκδικά…