Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Εκτός έδρας νίκη του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ στην Ορεστιάδα στο Εφηβικό (64-83)

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Εκτός έδρας νίκη του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ στην Ορεστιάδα στο Εφηβικό (64-83)

0

Γράφει η Νατάσα Μακρή

Στη Γ’ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος ο ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης είχε να αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα της Φιλίας Ορεστιάδας, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με νεαρής ηλικίας φιλάθλους!

Οι παίχτες μας, από την αρχή του αγώνα, μπήκαν δυνατά κι απόκτησαν μια διαφορά ασφαλείας, που διατηρήθηκε ως και το τέλος του, κυρίως με την εξαιρετική απόδοση του Πολύκαρπου Μελαδιανού, ο οποίος σκόραρε 45 ποντους με 7 τρίποντα χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην προπονητική ομάδα!

Συγχαρητήρια, στην ομάδα της Ορεστιάδας, προπονητές, τους κ.κ. Ουζουνίδη και Κατσαβριά καθώς και στους παίχτες, για την αγωνιστικότητα και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ως το τελευταίο λεπτό. Την ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια και στους δύο διαιτητές για την εξαιρετική διαιτησία.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς  των αθλητών μας που ακολούθησαν την ομάδα σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι, συγκεκριμένα την οικογένεια του κ. Μελαδιανού, την οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου, την κα Τασελαρίδη, την κα Γκουτκίδη, και τον κ. Λουκά.

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μας χαροποίησε ήταν ότι η ομάδα μας καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους!

Α’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 11-24

Β’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 32-49

Γ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 47-70

Δ’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 64-83

Προπονητική ομάδα οι κ.κ Σιδηρόπουλος Μιχάλης και Παπαδόπουλος Χρήστος

Διαιτητές οι κ.κ Χατζόπουλος και Πετρόπουλος

Πόντοι: Μελαδιανός 45(7), Καρανικολίδης 11(1), Τασελαρίδης 10(1), Λουκάς 5(1), Μπαρδακίδης 4, Κίτσος 3(1), Γκουτκίδης 3(1), Παπαδόπουλος 2, Λεμονίδης , Ντόρφμαν , Χαϊτίδης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…