Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ. Μητσοτάκης από Ξάνθη: ««Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα, με τη δική σας δύναμη»

Κ. Μητσοτάκης από Ξάνθη: ««Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα, με τη δική σας δύναμη»

0

Χειραψίες, χαμόγελα και selfies μοίρασε ο πρωθυπουργός κατά το σύντομο πέρασμα του από την Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής

Το πρωί της Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ξεκίνησε ατύπως η προεκλογική εκστρατεία για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θράκη.

Η πρώτη στάση του πρωθυπουργού ήταν στη Νέα Καρβάλη και την εταιρεία «Egnatia Aviation», στο παλιό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας και στη συνέχεια μετέβη στην Ξάνθη. Η Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε περίπου στις 11.30 πμ στην πλατεία Ελευθερίας και διέσχισε τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Ξάνθης, μέχρι να φτάσει στην πλατεία, χαιρετώντας επαγγελματίες και ανταλλάσσοντας χειραψίες με πολίτες.

Στην πλατεία τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης, καθώς και πλήθος κόσμου.

«Μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και σας πω ότι αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από ό,τι ήταν το 2019», σημείωσε ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος σε πολίτες που τον υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

«Αυξάνουμε για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συντάξεις, θα το δείτε στα τέλη του μήνα. Η προσωπική διαφορά και αυτή διορθώνεται. Στηρίζουμε τα νοικοκυριά με το “Market Pass”, το οποίο θα έρθει και θα τεθεί σε λειτουργία τον Φεβρουάριο που μας έρχεται. Και θα υπάρχει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ αυτή την περιοδεία μου στη Θράκη εδώ, από την Ξάνθη, μια πόλη την οποία αγαπώ ιδιαίτερα, μια πόλη την οποία θυμάμαι ότι επισκέφθηκα το 2002 μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε μία από τις τελευταίες παρουσίες του ως ενεργός πολιτικός, ένας πολιτικός ο οποίος έχει ταυτίσει τη διαδρομή του με τη Θράκη» και πρόσθεσε: «Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα, με τη δική σας δύναμη, με τη δική σας στήριξη».

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, οι βουλευτές Καβάλας της ΝΔ, Ιωάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

 

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…