Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαγραφή Χαριτωνίδου από Μελισσόπουλο

Διαγραφή Χαριτωνίδου από Μελισσόπουλο

0

Αναπόφευκτη εξέλιξη μετά τη δήλωση της δημοτικής συμβούλου για την εξαρχής διαφωνία της με τη συνεργασία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

 Λιτή δήλωση χωρίς σχόλια από τον επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους»

 

Τη δημοτική σύμβουλο Ειρήνη Χαριτωνίδου διέγραψε από την παράταξη «Ξάνθη για Όλους» ο Σάββας Μελισσόπουλος, μετά τις δηλώσεις της για διαφωνία με τη σύμπραξη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και επικοινωνία με την δημοτική αρχή.

Η Ειρήνη Χαριτωνίδου δήλωσε στην εφημερίδα «Θράκη» ότι εξαρχής διαφώνησε και γνωστοποίησε τη διαφωνία της με τη σύμπραξη των «4» και εξ αυτού του λόγου κράτησε αποστάσεις από την παράταξη. Στη φημολογία για επαφές με τη δημοτική αρχή, η ίδια παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τα επόμενα πολιτικά της βήματα και σε εθνικό και σε περιφερειακό επίπεδο, αλλά και με τον Μανώλη Τσέπελη.

«Όλες οι δικές μου αποφάσεις και οι ανακοινώσεις, θα είναι σύντομες, ο,τι και αν σημαίνει αυτό. Μπορεί επίσης να έχω κατασταλάξει και να μην μπορώ να το ανακοινώσω. Επειδή βρίσκομαι σε μια παράταξη και έχω μάθει να λειτουργώ ηθικά στην ζωή μου – αν και είμαι πολιτικό πρόσωπο – θέλω να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες και κάποιες συζητήσεις με πολλές πλευρές», ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της.

Σε απάντηση ο Σάββας Μελισσόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά και τις σημερινές δηλώσεις σε ΜΜΕ της πόλης μας της δημοτικής συμβούλου  κ. Χαριτωνίδου Ειρήνης, θα ήθελα να ανακοινώσω προς όλους την απόφασή μου για την οριστική διαγραφή της κ. Χαριτωνίδου από τη Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ». Η απόφασή μου αυτή θα επικυρωθεί και τυπικά από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής μας παράταξης, όπως προβλέπει και το νομικό πλαίσιο».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ίδρυσε την Επιτροπή Ισότητας Π.Α.Μ.Θ.

Πρόεδρος της επιτροπής θα διατελέσει η Βασιλική Παυλακάκη Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοπ…