Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 38χρονος μαχαίρωσε το γαμπρό του στο Δροσερό

38χρονος μαχαίρωσε το γαμπρό του στο Δροσερό

0
maxairose-empros
Εκτός κινδύνου ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Δράστης και θύμα γνωστοί στην αστυνομία για κλοπές και ναρκωτικά
 
Ο δράστης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής να κρύβεται σε σπίτι συγγενή του, όπου και συνελήφθη
 
Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και το θώρακα έστειλε 38χρονος τον 33χρονο γαμπρό του, μετά από διαμάχη που είχαν οι δυο τους για ένα… μηχανάκι!
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο δράστης μετέβη στην οικία του 33χρονου γαμπρού του, όπου τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο στήθος και το πόδι και τράπηκε σε φυγή.
Ο 33χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και αργότερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, που εντόπισε τελικά τον 38χρονο να κρύβεται στο σπίτι συγγενή του, όπου και συνελήφθη. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Τη Δευτέρα μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, όπου και επρόκειτο να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, λόγω της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που προκάλεσε στον 33χρονο. Επίσης, του προσάπτεται και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και ο γαμπρός του είναι γνώριμοι της Ασφάλειας Ξάνθης και έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά και κλοπές.
Αυτή τη φορά πάντως, αναμενόταν ο 38χρονος να μη γλιτώσει την προφυλάκιση, καθώς το αδίκημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.
 
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…