Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασίες έως τις 14/5 για τη β’ φάση της κατασκευής πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Άγιου Ανδρέα

Εργασίες έως τις 14/5 για τη β’ φάση της κατασκευής πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Άγιου Ανδρέα

0

Τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας αποφάσισε την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα της Εγνατίας Οδού, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων (Β΄Φάση), κατά το χρονικό διάστημα από 14-02-2022 μέχρι και 14-05-2022. Κατά τη διάρκεια των εργασιών:

-Θα αποκλεισθεί ο δυτικός κλάδος εξόδου Β1 του Α/Κ, που συνδέει την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα με την Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου.

-Θα αποκλεισθεί ο δυτικός κλάδος εισόδου Α1 του Α/Κ που συνδέει την Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου με τη Θεσσαλονίκη και τον Α/Κ Ελευθερούπολης/Εξοχής.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά:

-Επί της Εγνατίας Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

-Στον δυτικό κλάδο εξόδου Β2 του Α/Κ που συνδέει τον Α/Κ Ελευθερούπολης/Εξοχής και την Θεσσαλονίκη με την Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου, με περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος από 5 σε 3,75 μ.

-Στον ανατολικό κλάδο εισόδου Α2 του Α/Κ που συνδέει την Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου με την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της εν λόγω Φάσης, σύμφωνα με την τοποθετηθείσα σήμανση, η κυκλοφορία των οχημάτων:

-Από την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα προς την Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας οδού με κίνηση έως τον επόμενο Α/Κ Ελευθερούπολης/Εξοχής, όπου θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο και θα εισέρχονται εκ νέου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού με κίνηση προς Καβάλα και έξοδο κανονικά από τον Α/Κ Αγίου Ανδρέα.

-Από Ν.Πέραμο και Άγιο Ανδρέα προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. (Νο 2) Θεσσαλονίκης-Καβάλας και είσοδο στην Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Γαληψού/Ορφανίου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League Expo στην Ξάνθη

Πρόκειται για μια διοργάνωση που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση του ενδιαφέροντος για την …