Ο συγγραφέας παρουσιάζει μελέτη βασισμένη στην επετηρίδα του Βιλαετίου 1319/1901 – Από τις Εκδόσεις Σπανίδη
Την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η Εκπαιδευτική Κατάσταση στο Σαντζάκι της Αδριανούπολης κατά την επετηρίδα του Βιλαετίου 1319 – 1901» από τις Εκδόσεις Σπανίδη, ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ιρφάν Εφεντή από την Ξάνθη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το έργο αυτό αποτελεί καρπό μακροχρόνιας έρευνας και προσπάθειας να αναδειχθεί μια σημαντική πτυχή της ιστορικής πραγματικότητας του Σαντζακιού της Αδριανούπολης. Η μελέτη στηρίζεται στην επίσημη επετηρίδα του Βιλαετίου του έτους 1319/1901, προσφέροντας νέα στοιχεία και τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για την εκπαιδευτική δομή και οργάνωση της εποχής.
Ο συγγραφέας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον εκδότη του, Μιχάλη Σπανίδη, την Αθηνά Ηλιάδου για την σελιδοποίηση του έργου και τον καθηγητή, Ιωάννη Μπακιρτζή για την πολυετή στήριξή του, ελπίζοντας πως το βιβλίο του θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για ερευνητές και αναγνώστες.



