Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Στοχευμένο τουριστικό άνοιγμα στην αυστριακή αγορά για την ΠΑΜΘ

Στοχευμένο τουριστικό άνοιγμα στην αυστριακή αγορά για την ΠΑΜΘ

0

Επιτυχημένη τουριστική δράση B2B στη Βιέννη με επικεφαλής της ομάδας Τουρισμού τον Π. Αρχοντή. Συζήτησε με Austrian Airlines, Edelweiss και Ένωση Συνταξιούχων

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η B2B τουριστική δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ) που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, στις 15 και 16 Οκτωβρίου. Η δράση είχε ως στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της Περιφέρειας ΑΜΘ στην αυστριακή τουριστική αγορά και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Παναγιώτης Αρχοντής, επικεφαλής της ομάδας τουρισμού της Περιφέρειας, συμμετείχε σε ειδικά επιχειρηματικά ραντεβού με τουριστικούς πράκτορες και γραφεία της Αυστρίας.

Σημαντικές Συναντήσεις και Επαφές

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βιέννη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αρχοντής είχε σημαντικές συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με:

  • Εκπροσώπους της Austrian Airlines.
  • Εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Edelweiss.
  • Εκπροσώπους της Ένωσης Συνταξιούχων Αυστρίας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα σημαντική τουριστική δράση και ενδιαφέρον για νέους προορισμούς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής διπλωματίας για την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή.

Συνέχεια στην Εξωστρέφεια

Η τουριστική δράση στη Βιέννη αποτελεί μέρος της ευρύτερης καμπάνιας εξωστρέφειας της Περιφέρειας ΑΜΘ, η οποία συνεχίζεται με στοχευμένες ενέργειες σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Στόχος είναι η προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας και η προσέλκυση επισκεπτών από αγορές υψηλού ενδιαφέροντος.

Ο Παναγιώτης Αρχοντής, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, δήλωσε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού αυτού ότι: «Η Αυστρία είναι μια αγορά με μεγάλες προοπτικές για την περιοχή μας. Οι επαφές που πραγματοποιήσαμε είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρες και εργαζόμαστε συστηματικά για να καταστήσουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έναν αγαπημένο προορισμό για τους Αυστριακούς ταξιδιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση το πλάνο εξωστρέφειας, στο πλαίσιο που το έχει καθορίσει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, με κύριο γνώμονα την ανάδειξη του συνόλου της Περιφέρειάς μας ως τουριστικού προορισμού.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτοβουλία εξωστρέφειας από την ΠΑΜΘ για τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα

Πρώτη συνάντηση εργασίας στη Ροδόπη με θερμή ανταπόκριση παραγωγών και φορέων Με στόχο τη …