
”Θέλουμε να πούμε στον κόσμο πως το Κίνημα Δημοκρατίας είναι εδώ για εκείνον “, τόνισε στο “Ε”
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων γραφείων το απόγευμα της Παρασκευής 03.10 μαζί με υποστηρικτές και φίλους του κόμματος. Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε σε αυτή τη νέα διαδρομή όλους αυτούς που στηρίζουν το κοινό καλό κάνοντας λόγο για “πνεύμονα οξυγόνου και δημοκρατίας”.
Αναφερόμενος στην περιοχή τόνισε πως παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες υποστηρίζοντας ωστόσο πως δεν λαμβάνει στήριξη από την πολιτεία.
“Για εμάς το ζήτημα δεν είναι αμιγώς εκλογικό, ένας στυγνός μαθηματικός υπολογισμός, αλλά θεωρούμε τον κάθε Έλληνα πολίτη ιστότιμο όπου και να βρίσκεται. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο πως το Κίνημα Δημοκρατίας είναι εδώ για εκείνον “, όπως υπογράμμισε στο “Ε”.