
Ανάρτηση στα social media που αναφέρει ότι δεν υπάρχει πλέον νομικά δυνατότητα διερεύνησης τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην ΥΠΑΑΤ
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανάρτησε βίντεο στα social media, το οποίο αναφέρεται στην παραγραφή των ενδεχόμενων αδικημάτων του Μάκη Βορίδη για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «6 Οκτωβρίου 2025. Η υπόθεση Βορίδη παραγράφηκε.
Μια υπόθεση που αφορούσε την αύξηση κατά 1 εκατ. στρεμμάτων αγροτικής γης, δεν θα ελεγχθεί ποτέ από τη Δικαιοσύνη.
Το Σύνταγμα μιλά για ισότητα όλων των Ελλήνων απέναντι στον νόμο. Η πραγματικότητα, όμως, φαίνεται να λέει κάτι διαφορετικό.»
«Φτάσαμε στην αποσβεστική προθεσμία για την απόφαση του κ. Βορίδη το 2019 -που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είχε ποινική διάσταση- να αυξηθούν κατά 1 εκατομμύριο στρέμματα οι βοσκότοποι δημιουργώντας τον χώρο για τη “γαλάζια” φάμπρικα με τις μαϊμού επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ» αναφέρει στην ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ.