
Μαζί με τον ενωσιακό προπονητή, Απόστολο Κουτρουλό, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ξάνθης
Στο προπονητικό team των Μεικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Ξάνθης θα ενταχθεί ο προπονητής Κυριάκος Κωφίδης. Ο Ξανθιώτης τεχνικός μέχρι σήμερα εργάζεται με απόλυτη επιτυχία στα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή Ζυγού, ενώ παράλληλα αποτελεί τον εμπνευστή και προπονητή του project της γυναικείας ομάδας του Ζυγού.
Ο κ. Κωφίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B, θα πλαισιώσει την ομάδα του ενωσιακού προπονητή, Απόστολου Κουτρουλού, και θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών της περιοχής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει την ένταξη του Κυριάκου Κωφίδη, προπονητή κάτοχου διπλώματος UEFA B και αποφοίτου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, στο τεχνικό επιτελείο των Μικτών Ομάδων Ξάνθης.
Η ΕΠΣ Ξάνθης συνεχίζει να επενδύει στη σωστή οργάνωση και στελέχωση των Μικτών Ομάδων, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη και ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών του Νομού».