
Την Παρασκευή 24/10 κατάθεση στεφάνων για την επέτειο από την ίδρυση του ΟΗΕ
Στην έδρα της Περιφέρειας, την Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, ο εορτασμός της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών.
Ο εορτασμός της επετείου ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιηθεί μόνο στις έδρες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειών.
Ο εορτασμός της ημέρας περιλαμβάνει:
11:00 Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, το Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δ/ντή της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ, τις τοπικές αρχές, καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση ενημερώνοντας έγκαιρα την αρμόδια υπηρεσία. Πέρας προσέλευσης 10:50 π.μ.