
Μία εικόνα της κίνησης των ημερών αποτύπωσαν στο «Ε» η Έρση Παρχαρίδου από το βιβλιοπωλείο ‘’Κουτσούμπα Paper’’ και ο Μαυρουδής Κουτσουράς από το βιβλιοπωλείο «ΔΥΟ»-Προετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο βάσει της λίστας αγορών τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι τιμές είναι προσιτές και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερες από πέρυσι
Σε λιγότερο από μία εβδομάδα πλέον θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για μαθητές και μαθήτριες και οι προετοιμασίες μόλις ξεκίνησαν! Βέβαια, τα παιδιά δεν έχουν πάρει τη λίστα από τους δασκάλους τους, ωστόσο η κινητικότητα στα βιβλιοπωλεία και καταστήματα γραφικής ύλης υπάρχει, «περισσότερο για να μπουν στο κλίμα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν ιδιοκτήτες τοπικών βιβλιοπωλείων.

Στην κορυφή των επιλογών η τσάντα και η κασετίνα
«Σίγουρα η τσάντα και η κασετίνα έχουν περισσότερη ζήτηση. Γι’ αυτό τα παιδιά άρχισαν να έρχονται σιγά- σιγά προκειμένου να επιλέξουν από νωρίς πράγματα που τους αρέσουν και τους εξυπηρετούν», όπως τόνισε η Έρση Παρχαρίδου εκπροσωπώντας το βιβλιοπωλείο ‘’Κουτσούμπα Paper’’-ΑΦΟΙ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ.
Ξεκίνησε μία μικρή κίνηση κυρίως από τα παιδιά β’ και γ’ λυκείου
Επιπροσθέτως, ο Μαυρουδής Κουτσουράς από το βιβλιοπωλείο «ΔΥΟ» συμφώνησε πως σίγουρα έχει ξεκινήσει μία μικρή κίνηση. Ο ίδιος διαπίστωσε πως τη δεδομένη χρονική περίοδο η αυξητική τάση αποδίδεται στα παιδιά β’ και γ’ λυκείου, που έρχονται να αγοράσουν κάποιο βοήθημα δεδομένου πως έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία. Βέβαια, δειλά δειλά εκδηλώνεται ενδιαφέρον και για αγορά βιβλίων ξένων γλωσσών κυρίως για τα παιδιά που άρχισαν νωρίτερα τα μαθήματα.
Καλές οι τιμές και φέτος
«Οι τιμές σε όλα τα σχολικά, σε κασετίνες, τσάντες είναι όπως πέρυσι και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις πιο φθηνά. Είμαστε πολύ καλά. Το θέμα είναι να στηρίζει ο κόσμος τα τοπικά βιβλιοπωλεία. Είμαστε εξειδικευμένοι», όπως επεσήμαναν κατά τις συνομιλίες μας και η κ. Παρχαρίδου και ο κ. Κουτσουράς.