Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Φάμελλος: Ακραία τοξική η σύνδεση Τσίπρα με τις αποφυλακίσεις εγκληματιών

Σ. Φάμελλος: Ακραία τοξική η σύνδεση Τσίπρα με τις αποφυλακίσεις εγκληματιών

0

Η δήλωση Μαρινάκη δείχνει «ακραία κατάπτωση που δεν αντιστοιχεί στην Ελληνική Δημοκρατία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Σήκωσε το γάντι» ο Σωκράτης Φάμελλος μετά τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα περί αποφυλακίσεων βαρυποινιτών που έγιναν την περίοδο 2015-2019. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ, κατηγορώντας τη ότι «μόνο με λάσπη μπορεί να απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα του σήμερα».

«Πρέπει να ομολογήσω ότι η χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ακραία τοξική, όπου έκανε συσχετισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αποφυλακίσεις και με εγκληματίες. Δείχνει πρώτα από όλα μια ακραία κατάπτωση που δεν αντιστοιχεί στην Ελληνική Δημοκρατία και σε μια δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα όπως είναι η Ελλάδα, αλλά δείχνει και μια πάρα πολύ μεγάλη αγωνία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και τα σενάρια επιστροφής του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Φάμελλος σχολίασε: «Παρότι γνωρίζετε τις διαψεύσεις, εγώ έχω τοποθετηθεί και μάλιστα στην πρώτη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την εκλογή μου είπαμε τα ίδια πράγματα: ότι είναι απαραίτητη η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου και να υπάρχει προοδευτική απάντηση. Για αυτό και υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Συνεδρίου μια σοβαρή πρόταση και ενότητας με ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

«Εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας είναι σοβαρό πολιτικό κεφάλαιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σε πάρα πολλές σοβαρές πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου Τσίπρα εγώ ήμουν παρών», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης άσκησε σκληρή κριτική λέγοντας ότι στους μόνους που έχει λείψει ο Αλέξης Τσίπρας είναι στους 17.000 βαρυποινίτες που αποφυλακίστηκαν την περίοδο 2015-2019. Με τη δημοσίευση αποσπασμάτων της πρόσφατης συνέντευξής του στη Le Monde επέλεξε να απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι η τρέχουσα ανάπτυξη στην Ελλάδα ωφελεί μόνο μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, μόνο ένας στους πέντε Έλληνες ζει καλά, ενώ το 45% αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και το 35% βρίσκεται σε κατάσταση χρέους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη την Τετάρτη 3/9 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επισκέπτεται την περιοχή ως επικεφαλής κλιμακίου με αφορμή την 89η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Το…