Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη νίκη σε Diamond League για τον Εμμανουήλ Καραλή με πτήση πάλι πάνω από τα 6 μ.

Πρώτη νίκη σε Diamond League για τον Εμμανουήλ Καραλή με πτήση πάλι πάνω από τα 6 μ.

0

Ο Εμμανουήλ Καραλής «χόρεψε» στη βροχή στο Diamond League της Λοζάνης! Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πήρε την πρώτη του νίκη στη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά – 10η τη φετινή χρονιά και 11η στην αθλητική του καριέρα – τα 6 μέτρα!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν πτοήθηκε από τη βροχή που δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές του επί κοντώ που αγωνίστηκαν σε πλατεία της ελβετικής πόλης και κατάφερε να ξεπεράσει τα 6,02 μέτρα.

Ο Καραλής ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 5,72 μ., συνέχισε με τα 5,92 μ. και ξεπέρασε τα 6,02 μ. με την τρίτη προσπάθεια. Ο 26χρονος άλτης, που προπονείται με τον Μάρτσιν Στσεπάνσκι και τον Χάρη Καραλή, αμέσως μετά τη νίκη του αποθεώθηκε από το κοινό όπου υπήρχαν αρκετοί Έλληνες κρατώντας τις σημαίες της χώρας μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μικτές ομάδες: Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα σε Κ14 και Κ16

Το πρόγραμμα της 4ης στροφής   Με την 4η αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 19 Νο…