Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Ολοκληρώθηκαν οι πράξεις για τη μεταποίηση προϊόντων αλιείας με περίσσευμα 8,64 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκαν οι πράξεις για τη μεταποίηση προϊόντων αλιείας με περίσσευμα 8,64 εκατ. ευρώ

0

Το ΥΠΑΑΤ ανακοίνωσε τα οριστικά στοιχεία χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, ολοκληρώθηκαν οι πράξεις Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Μέτρο 3.4.4 «Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

Η συνολική δημόσια δαπάνη των ολοκληρωμένων πράξεων ανήλθε σε 15.387.315,36 ευρώ, ενώ η αρχικά προϋπολογισθείσα δαπάνη ήταν 24.031.364,58 ευρώ, με αποτέλεσμα να προκύψει περίσσευμα 8.644.049,22 ευρώ. Το ποσό αυτό οφείλεται σε επενδυτικά σχέδια που υλοποιήθηκαν με χαμηλότερο προϋπολογισμό ή δεν υλοποιήθηκαν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εκ παραδρομής καταβλήθηκε ποσό 463.931,90 ευρώ σε λάθος ενάριθμο έργου και θα γίνει η σχετική διόρθωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σημαντικά προβλήματα από ακίνητα που καταρρέουν στην πόλη

Αδιαφορούν οι ιδιοκτήτες ενώ ο δήμος προσπαθεί και αγωνιά – Πρέπει να βρεθεί λύση. Μ…