Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με 157 ψήφους υπέρ στο δικαστικό συμβούλιο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για τα Τέμπη

Με 157 ψήφους υπέρ στο δικαστικό συμβούλιο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για τα Τέμπη

0

Αποχώρησαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας μεθόδευση

Με 157 ψήφους υπέρ εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή που παραπέμπει τον πρώην υπουργό Μεταφορών σε Δικαστικό Συμβούλιο προκειμένου να ελεγχθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η πολύωρη συνεδρίαση που προηγήθηκε εξελίχθηκε σε έντονους τόνους και αποχώρησαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας μεθόδευση αθώωσης του πρώην υπουργού.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Αλέξης Χαρίτσης, παρεμβαίνοντας στην κοινοβουλευτική συζήτηση, ξεκαθάρισαν πως τα κόμματα που εκπροσωπούν δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν την διαδικασία που επέλεξε η κυβέρνηση.

Σε σύνολο 164 βουλευτών που μετείχαν στην ψηφοφορία: 157 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της κυβερνητικής πρότασης, 6 ψήφισαν κατά και υπήρξε 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ριζική αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης υδάτων σε 5 άξονες

Το Εθνικό Σχέδιο για τα Ύδατα παρουσίασε ο πρωθυπουργός Το πρόβλημα της λειψυδρίας και οι …