Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Καθήκοντα οικονομικού επόπτη στο Επιμελητήριο Ξάνθης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσόχας

Καθήκοντα οικονομικού επόπτη στο Επιμελητήριο Ξάνθης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσόχας

0

Θα εργαστεί με επίκεντρο τη διασφάλιση της διαφάνειας αποβλέποντας στην εξοικονόμηση χρημάτων, όπως σημείωσε ο ίδιος στο «Ε»

Καθήκοντα οικονομικού επόπτη στο Επιμελητήριο Ξάνθης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσόχας μετά την παραίτηση του Γιώργου Καρυώτη. Μάλιστα ο ίδιος σε δήλωσή του στο «Ε» τόνισε πως είναι αιρετός επισημαίνοντας παράλληλα πως έχει αναδειχθεί από τη διοικούσε με στόχο σε συνεργασία με το ΔΣ να χαράξουν μαζί την πολιτική με νέες ιδέες και προσφορές, που θα φέρουν εξοικονόμηση χρημάτων.

«Στο πλαίσιο των καθηκόντων μου καλούμαι να εργαστώ με επίκεντρο τη διασφάλιση της διαφάνειας, να φροντίσω για τις συνδρομές μελών του Επιμελητηρίου ελέγχοντας δαπάνες για την εξοικονόμηση χρημάτων», όπως σημείωσε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Sunlight Group: Νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο – Ο Matthias Fischer αναλαμβάνει πρόεδρος

Αλλαγές στο Διοικητικό της Συμβούλιο ανακοίνωσε η Sunlight Group, μέλος του Ομίλου Olympia…