Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ποδηλατικού Συλλόγου “Πήγασος” για τον προπονητή του Χρήστο Σταυριανίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ποδηλατικού Συλλόγου “Πήγασος” για τον προπονητή του Χρήστο Σταυριανίδη

0

Στενούς δεσμούς με την Ξάνθη και με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πήγασο διατηρούσε ο ορειβάτης που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης σε χαράδρα του παρθένου δάσους του Φρακτού στη Δράμα, ο Χρήστος Σταυριανίδης, ο οποίος ήταν προπονητής στον ποδηλατικό Σύλλογο της πόλης.

Ο  Χρήστος ήταν ποδηλάτης και δρομέας, αλλά κυρίως λάτρης της φύσης και της εξερεύνησης και ο ΠΗΓΑΣΟΣ τον αποχαιρετά με μία ανάρτηση.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπητό φίλο και προπονητή του Πήγασου Ξάνθης Χρήστο Σταυριανίδη,μετά από το τραγικό περιστατικό που του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του Χρήστου μας!!!!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ Εθνική: Τι αλλαγές φέρνει η προκήρυξη της περιόδου 2025-2026

Απευθείας θα ανεβαίνουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Για την αγωνιστική περίοδο 2025 – 2026 κατα…