Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σήμερα Παρασκευή ο 3ος τελικός της Basket League

Σήμερα Παρασκευή ο 3ος τελικός της Basket League

0

«Λευκός καπνός» μετά τις συναντήσεις στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση – Οι ανακοινώσεις των ΚΑΕ

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλου η σημαντική είδηση που προέκυψε ήταν ότι θα συνεχιστούν κανονικά οι τελικοί του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Ο τρίτος τελικός θα γίνει σήμερα Παρασκευή (6/6) στις 21:00, ο τέταρτος την Κυριακή (8/6) και ο πέμπτος (αν χρειαστεί) την Τρίτη (10/6).

Όπως έγινε γνωστό, απαγορεύτηκε να παρευρεθούν στο Game 3 οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ενώ στο Game 4 απαγορεύτηκε να παρευρεθεί ο Δ. Γιαννακόπουλος. Αναφορικά με το Game 5 δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση.

Η Δήλωση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων:

«Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, και προσωπικά τους κ.κ. Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή τους.

Προτεραιότητα της Κυβέρνησης αποτελεί η ομαλή διεξαγωγή της σειράς των τελικών και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε κλίμα ασφάλειας και αθλητικού σεβασμού.

Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε καλό και ουσιαστικό κλίμα. Περάσαμε τον κάβο.

Δόθηκαν εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των τελικών και την περιφρούρηση του “ευ αγωνίζεσθαι”. Οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ εγγυώνται -και με την παρουσία τους στα γήπεδά τους- την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Αυτό που αναμενόταν, σύμφωνα δε και με τις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση, ήταν οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων, οι οποίες εκδόθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (4/6) με το περιεχόμενό τους να είναι ίδιο.

Ο Παναθηναϊκός αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη δέσμευσή μας στην απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League 2024-2025. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει».

Αντίστοιχα η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη δέσμευσή μας στην απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League 2024-2025. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες της νέας σεζόν

Καθορίστηκαν και τα ηλικιακά όρια των ποδοσφαιριστών και οι ημερομηνίες μεταγραφών Από την…