Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκδήλωση στην Ξάνθη για τα δύο χρόνια από το ναυάγιο της Πύλου

Εκδήλωση στην Ξάνθη για τα δύο χρόνια από το ναυάγιο της Πύλου

0

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Τζεμαλί Μηλιαζήμ, δάσκαλος και μέλος της ΚΕΕΡΦΑ, ο Γιάννης Πατζανακίδης, δικηγόρος, και η Μαρία Λουκοπούλου από την ΕΛΜΕ Ξάνθης

Εκδήλωση με αφορμή τα δύο χρόνια από το ναυάγιο στην Πύλο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 19:30 στο καφέ Κήπος. Την εκδήλωση διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Τζεμαλί Μηλιαζήμ, δάσκαλος και μέλος της ΚΕΕΡΦΑ, ο Γιάννης Πατζανακίδης, δικηγόρος, και η Μαρία Λουκοπούλου από την ΕΛΜΕ Ξάνθης.

Αναφορά γίνεται στην παραπομπή δεκαεπτά λιμενικών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση του ναυαγίου που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο εξακοσίων πενήντα προσφύγων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει κάλεσμα για την οργάνωση συλλαλητηρίου το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 19:00, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πτώση -7,1% στις τιμές παραγωγού γεωργικών προϊόντων στην Ελλάδα – Αυξήσεις στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο του 2025

Αύξηση 2,6% των τιμών παραγωγού στην ΕΕ – Σημαντική μείωση για ελαιόλαδο, πατάτες και χοίρ…