Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και στην Ξάνθη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και στην Ξάνθη

0

2.267 Ιατρικές / Οδοντιατρικές εξετάσεις σε 2.238 παιδιά πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο από

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ενημέρωσης για θέματα υγείας, πραγματοποιεί, από το 2002, τη Δράση Προληπτικής Ιατρικής/ Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», για κάθε παιδί σε όλη την Ελλάδα.

Η δράση αυτή λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, καθώς και με τη σύμφωνη γνώμη και συνεργασία των τοπικών Επιστημονικών Συλλόγων και άλλων θεσμικών Φορέων, και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της δράσης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» επισκέφτηκε τους Δήμους Διρφύων Μεσσαπίων, Εορδαίας, Αιανής, Βέλου – Βόχας, Αλεξανδρούπολης, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Ξάνθης και Κρωπίας.

Τον Οργανισμό στήριξαν, με αφοσίωση και συνέπεια εθελοντικά, Ιατροί και Μέλη των Ιατρικών Συλλόγων Ευβοίας, Έβρου και Ξάνθης καθώς και Οδοντίατροι και Μέλη των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κοζάνης, Κορίνθου, Έβρου, Ξάνθης και Αττικής μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού και τους εθελοντές του.

Από την έναρξη της δράσης το 2002 μέχρι και σήμερα έχουν υποστηριχθεί περισσότερα από 173.432 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παρέμβαση Ζεϊμπέκ στη Βουλή για την πορεία του Μελισσοκομικού Προγράμματος της ΚΑΠ

Ερώτηση για την υλοποίηση της Παρέμβασης Π2-55 από 5 βουλευτές της Νέας Αριστεράς Στη Βουλ…