Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το 4ο ΓΕΛ δημιουργεί το σχολείο του μέλλοντος

Το 4ο ΓΕΛ δημιουργεί το σχολείο του μέλλοντος

0

Η εκδήλωση με τίτλο «Δημιουργώντας το Ευρωπαϊκό Σχολείο του Αύριο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, στις 10:00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Το 4ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης συμμετέχει ενεργά στις Γιορτές Νεολαίας Ξάνθης και διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Δημιουργώντας το Ευρωπαϊκό Σχολείο του Αύριο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, στις 10:00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητικότητες του προγράμματος σε σχολεία της Ιταλίας, της Εσθονίας, της Δανίας και της Ισπανίας, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή τους. Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τις επιτυχίες του προγράμματος και την ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Επιπλέον, τιμώντας την 9η Μαΐου ως Ημέρα της Ευρώπης, θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning EPASsionates, ενώ θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με συνεργαζόμενα σχολεία σε όλη την Ευρώπη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι σε ένα διαδραστικό παιχνίδι Kahoot με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη τιμά την Εθνική Αντίσταση: Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στις 9 Μαΐου

Επίσημη δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Με αφορμή την 9η Μαΐου, ημέρα…