Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην «Ημέρα της Ευρώπης» στις Βρυξέλλες

Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην «Ημέρα της Ευρώπης» στις Βρυξέλλες

0

Η Περιφέρεια ήταν η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας και παρουσίασε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής, μέσω σύγχρονων εργαλείων και διαδραστικών δραστηριοτήτων

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχε στην εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαΐου 2025 στις Βρυξέλλες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι ευρωπαϊκών θεσμών, πολιτικών κομμάτων και τοπικών φορέων.

Η Περιφέρεια ήταν η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας και παρουσίασε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής, μέσω σύγχρονων εργαλείων και διαδραστικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών στοιχείων, ενώ πραγματοποιήθηκαν επαφές για μελλοντικές συνεργασίες και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κληρώθηκε το δικαστικό συμβούλιο που θα εξετάσει την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο

Τρία τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη από τον Άρειο Πάγο, δύο από το Συμβούλιο της Επικ…