Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Παράταση για την πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου 2025

Παράταση για την πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου 2025

0

Αφορά τις δηλώσεις καλλιέργειας και εκτροφής για τα έτη 2023 και 2024 – Προϋπόθεση για την καταβολή αποζημιώσεων

Με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κωνσταντίνου Τσιάρα, και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθανάσιου Πετραλιά, παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 η προθεσμία καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς προς τον ΕΛΓΑ, όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 2531/23-05-2025.

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ και αφορά τις Δηλώσεις Καλλιέργειας και Εκτροφής των ετών 2023 και 2024.

Προϋπόθεση για την καταβολή αποζημιώσεων

Ο ΕΛΓΑ καλεί όλους τους παραγωγούς να προχωρήσουν στην εξόφληση των οφειλών τους, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή αποζημιώσεων για τις ζημιές στη φυτική παραγωγή και τις απώλειες ζωικού κεφαλαίου που έχουν ήδη δηλωθεί.

Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην πληρωμή της εισφοράς αποτελεί εμπόδιο για την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διημερίδα για τη διαχείριση υδατικών πόρων στο ΔΠΘ

Διοργανώνεται στις 5 και 6 Ιουνίου Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, επικεφαλής εταίρος …