
Η τελική βαθμολογία του Α΄ Ομίλου
Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή η αγωνιστική δράση στον Α’ Όμιλο της Γ! Εθνικής Γυναικών. Δύο από τις επτά ομάδες ήταν από την Ξάνθη με την Βασίλισσα της Θράκης στην 13η διαδοχική σεζόν της να τερματίζει δεύτερη με 31 βαθμούς, όσους είχε και ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Η Βασίλισσα κέρδισε τις εντυπώσεις με την δυναμική της παρουσία και την μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο σε μία πολύ καλή χρονιά γι’ αυτήν.
Όσο για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού που για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα, μπορεί να μην τα πήγε καλά, ωστόσο κέρδισε σε εμπειρίες και έχει τη δυνατότητα να χτίσει και να οργανώσει καλύτερα την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Ηρακλή μπορεί και πρέπει να έχει συνέχεια.
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
-ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤ. – ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ………2-0
-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΛΕΞ. – ΡΟΔΟΠΗ ‘87…………….1-4
-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛ. – ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ……………..8-0
ΡΕΠΟ: ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ
Τελική βαθμολογία
1 Ποντιακός Αλεξ/πολης 31 (61-07)
2 Βασίλισσα της Θράκης 31 (45-05)
3 Ορέστης Ορεστιάδας 17 (27-20)
4 Ροδόπη ‘87 15 (18-19)
5 ΠΑΟΚ Κομοτηνής 14 (14-21)
6 Αναγέννηση Αλεξ/πολης 13 (20-39)
7 Ηρακλής Ν. Ζυγού 00 (02-76)