Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έρχεται σήμερα το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το τουρνουά Hello Football Friend της ΕΠΟ!

Έρχεται σήμερα το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το τουρνουά Hello Football Friend της ΕΠΟ!

0

Συμμετέχουν παιδιά από τις Ακαδημίες του Νομού

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 31 Μαΐου το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης μια ξεχωριστή δράση για νεαρούς ποδοσφαιριστές, το fair play αναπτυξιακό τουρνουά, Hello Football Friend.

Το τουρνουά αυτό είναι στο πλαίσιο του προγράμματος Grassroots και θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικιών Κ8 και Κ10 από ακαδημίες του νομού και συγκεκριμένα: ΑΟΞ, Ζυγός, Πετεινός, ΑΠΟΞ, ΑΕ Θράκης, Ασπίδα, ΑΕ Βιστονίδας, Βασίλισσα, Ελπίς Γενισέας και Άρης Αβάτου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 9 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

Το Σάββατο 31 Μάιου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης το fair play αναπτυξιακό τουρνουά, Hello Football Friend σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η δράση περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου από τις 09:00 έως τις 14:30 σε μετακινούμενο γήπεδο και συνεργάζονται οι ακαδημίες του Νομού Ξάνθης, προπονητές και εθελοντές.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα λάβουν δώρο μπλουζάκια του προγράμματος Grassroots και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Οι σχετικές απονομές των αναμνηστικών θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 για τα τμήματα Κ8 και στις 14:00 για τα τμήματα Κ10.

Πρόγραμμα αγώνων Κ8

09:00 ΑΟ Ξάνθη – Ηρακλής Ν. Ζυγού

09:25 Άρης Πετεινού – ΑΠΟΞ

09:50 ΑΕ Θράκης – Ασπίδα Ξάνθης

10:15 ΑΟ Βιστωνίδας – Άρης Πετεινού

10:40 Ηρακλής Ν. Ζυγού – ΑΕ Ξάνθης

11:05 Ασπίδα Ξάνθης – ΑΟ Ξάνθη

 

Πρόγραμμα αγώνων Κ10

11:40 ΑΟ Ξάνθη – Βασίλισσα της Θράκης

12:05 Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Πετεινού

12:30 Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ελπίδα Γενισέας

12:55 ΑΕ Θράκης – Βασίλισσα της Θράκης

13:20 Άρης Αβάτου – ΑΕ Ξάνθης

13:45 Ασπίδα Ξάνθης – Ηρακλής Ν. Ζυγου

14:10 Άρης Πετεινού – ΑΠΟΞ

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

UEFA Champions League: Απόψε ο μεγάλος Τελικός μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ

Στο «Allianz Arena» του Μονάχου– θα μεταδοθεί από το MEGA Απόψε το βράδυ όλα τα βλέμματα σ…