
Έκτη και καθοριστική αγωνιστική στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική έχουμε την Κυριακή και ο ΑΟΞ δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα του απέναντι στη Δόξα, και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο του.
Στο σπουδαίο παιχνίδι του ΑΟΞ με την Δόξα Δράμας ορίστηκε ο διαιτητής Super League 2, Γιάννης Τομαράς με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Γιώργο- Ιάκωβο Διονίδη της ΕΠΣ Θράκης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Ουζουνίδης της ΕΠΣ Έβρου.
Ο ΑΟΞ αναμένεται να έχει και πάλι στο πλευρό του εκατοντάδες φίλους του που τον στηρίζουν στην προσπάθειά του να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να μη λείψουν από το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία.
Τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωρίσει στη μάχη ανόδου. Η Δόξα βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς, όσους έχει και το Οφρύνιο που είναι στην κορυφή. Ο ΑΟΞ είναι στην 3η θέση με 8 βαθμούς ενώ ελπίδες διατηρούν και οι Ακρίτες Συκεών που είναι τέταρτοι με 7 βαθμούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Κυριακή 25/5, 17:00
-Γήπεδο ΑΟΞ: ΑΟ Ξάνθη – Δόξα Δράμας (Τομαράς, Γκιόσης, Διονίδης – ΕΠΣ Θράκης)
-Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Οφρυνίου – Πόντιοι Χειμάρρου (Γιαννακός, Μαντζαβέλας, Αλμπάντης – ΕΠΣ Μακεδονίας)
-Γήπεδο Συκεών: Ακρίτες Συκεών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Χρυσέλης, Κώστογλου, Τζημόπουλος – ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική
- Αετός Οφρυνίου 10 (6-1) *
- Δόξα Δράμας 10 (8-4)*
- ΑΟ Ξάνθη 8 (5-2)*
- Ακρίτες Συκεών 7 (5-2) *
- Πόντιοι Χειμάρρου 4 (3-4) *
- Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3 (2-5)
- Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0 (4-15)
* Έχουν κάνει ρεπό