Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Βιβλίο Βιβλιοπρόταση του Σαββάτου: “Η ζωή δεν είναι μυθιστόρημα της Σούζαν Κούπερ” του Στεφάν Καρλιέ

Βιβλιοπρόταση του Σαββάτου: “Η ζωή δεν είναι μυθιστόρημα της Σούζαν Κούπερ” του Στεφάν Καρλιέ

0

Μετά την επιτυχία του “Η Κλάρα διαβάζει Προυστ”, το νέο βιβλίο του Στεφάν Καρλιέ είναι μια κωμωδία απενοχοποιημένης αναγνωστικής απόλαυσης και γλυκιάς αγωνίας που είναι αδύνατο να το αφήσεις από τα χέρια

Το “Ε” προτείνει το βιβλίο του Στεφάν Καρλιέ με τίτλο “Η ζωή δεν είναι μυθιστόρημα της Σούζαν Κούπερ” από τις εκδόσεις Ίκαρος.

«Τον σκότωσα, βοηθήστε με σας παρακαλώ!».

Η Σούζαν Κούπερ είναι μια Βρετανίδα συγγραφέας που ζει στο Παρίσι. Τα θρίλερ της αποτελούν παγκόσμια bestseller. Στο δρόμο για την Έκθεση Βιβλίου του Μονακό λαμβάνει στο Instagram ένα παράξενο μήνυμα. Μια άγνωστη νεαρή γυναίκα την ενημερώνει πως πριν από λίγες ώρες σκότωσε έναν άντρα. Πρέπει να απαντήσει; Πώς να απαντήσει; Και το σημαντικότερο: γιατί να απαντήσει; Το πιο σοφό θα ήταν να την αγνοήσει. Μα ένα πράγμα είναι γνωστό: οι συγγραφείς είναι πολύ περίεργοι άνθρωποι!

Μετά την επιτυχία του “Η Κλάρα διαβάζει Προυστ”, το νέο βιβλίο του Στεφάν Καρλιέ είναι μια κωμωδία απενοχοποιημένης αναγνωστικής απόλαυσης και γλυκιάς αγωνίας που είναι αδύνατο να το αφήσεις από τα χέρια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Βιβλίο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα έθιμα του Πάσχα στην Θράκη από τον λαογράφο, Δημήτρη Βραχιόλογλου

«Το σούβλισμα για τη Θράκη ήταν ξενόφερτο έθιμο, το οποίο βέβαια τους άρεσε και καθιερώθηκ…