
Από 21.939 εισιτήρια θα προμηθευτούν οι δύο ομάδες
Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ. Οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλους τους αρμόδιους φορείς συνεχίζονται και τελικά αποφασίστηκε η κάθε ομάδα να δώσει στους οπαδούς της 21.939 εισιτήρια.
Η ιστορική σεζόν του ΟΦΗ συνεχίζεται, με τους Κρητικούς να περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα της Super League, έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν – και επίσημα πλέον – όλες τους τις δυνάμεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό. Για να μπορέσουν βέβαια να φτάσουν μέχρι εκεί χρειάστηκαν και την… τύχη της κληρωτίδας, η οποία έστρεψε όλους τους “μεγάλους” του πρωταθλήματος ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο στους υπόλοιπους συλλόγους το δρόμο για να κάνουν την υπέρβαση.
Από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευκοι” έπρεπε να περάσουν μέσα από… συμπληγάδες για να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό, μιας και στα προημιτελικά προσπέρασαν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού χάρις στην γκολάρα του Μουζακίτη και στα ημιτελικά τελείωσαν γρήγορα τα πράγματα με το 6-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στην ΑΕΚ.
Οι δύο ομάδες έχουν καθίσει αρκετές φορές στο τραπέζι να συζητήσουν αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης ενώ οι τελική σύσκεψη για τις λεπτομέρειες θα γίνει τη Δευτέρα.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν, εκτός από τους οπαδούς των δύο ομάδων, και τουλάχιστον ακόμη 10.000 φίλαθλοι με προσκλήσεις της ομοσπονδίας σε ενώσεις και χορηγούς.