Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πραξιτέλους σήμερα Πέμπτη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πραξιτέλους σήμερα Πέμπτη

0

Κατεδάφιση παλαιού κτιρίου και έναρξη νέας οικοδομής φέρνουν αλλαγές στην κυκλοφορία – Μέτρα ασφαλείας για πεζούς και οδηγούς

 

Προσωρινά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας θα τεθούν σε ισχύ την Πέμπτη 10 Απριλίου 2025, από τις 09:00 έως τις 15:00, στην οδό Πραξιτέλους στην Ξάνθη, στο ύψος του Οικοδομικού Αριθμού 69, λόγω προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης παλαιού κτιρίου και μελλοντικής ανέγερσης νέας οικοδομής από την εταιρεία «ΡΥΘΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.».

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, η οποία εκδόθηκε κατόπιν εισηγήσεων των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, της Τροχαίας και της αναδόχου εταιρείας, προβλέπεται η κατάληψη του πεζοδρομίου και μέρους του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

To ΚΚΕ ζητά μέτρα προστασίας για την υγεία του πληθυσμού του Έβρου και Ροδόπης μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2023

18 μήνες μετά την καταστροφή, οι βουλευτές του ΚΚΕ καταθέτουν ερώτηση για την επιδημιολογι…