Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διήμερη περιοδεία στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών από τη συντονίστρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα

Διήμερη περιοδεία στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών από τη συντονίστρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα

0

Έλενα Σώκου: Επαφές με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και θεσμούς για την καταγραφή αναγκών και την ανάδειξη προοπτικών της περιοχής

Σε διήμερη επίσκεψη στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών βρίσκεται από χθες η συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, στο πλαίσιο περιοδείας για την ενίσχυση της επικοινωνίας της κυβέρνησης με την τοπική κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς της Ροδόπης.

Σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου, η κ. Σώκου είχε σειρά επαφών στις Σάπες, ξεκινώντας από το δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Απόστολο Ιωάννου. Ακολούθησαν επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Κέντρο Υγείας Σαπών και στον οικισμό παλιννοστούντων, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών, συζητώντας για τα προβλήματα και τις δυνατότητες του επιχειρηματικού ιστού της περιοχής.

Αύριο Σάββατο 26 Απριλίου, η συντονίστρια θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στην Ξυλαγανή, στοχεύοντας στη χαρτογράφηση αναγκών και πρωτοβουλιών που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την τοπική ανάπτυξη και τις υποδομές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής, περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό της Μαρώνειας και ξενάγηση στο παραλιακό μέτωπο του δήμου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σφοδρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης για τις κυβερνητικές πολιτικές: Ανεπαρκή μέτρα για τα ενοίκια και υποτίμηση περιουσιών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης επικρίνει τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις, ζητ…