
Στις δράσεις συμμετείχαν και οι μαθητές του συστεγαζόμενου γυμνασίου Γενισέας ενισχύοντας τις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο σχολείων
Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γενισέας(ΕΕΕΕΚ)πραγματοποιήθηκαν δράσεις στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου, ημέρας αφιερωμένης στην ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.
Κατασκευάστηκαν αφίσα και πόστερ, προβλήθηκε βίντεο, ενώ ακολούθησε αφήγηση κοινωνικών ιστοριών, ομαδικών παιχνιδιών και παιχνιδιών ρόλων που ευαισθητοποιήσαν τους μαθητές για την διατήρηση ενός σχολικού περιβάλλοντος καλοσύνης, αλληλοϋποστήριξης και αμοιβαίου σεβασμού. Στις δράσεις συμμετείχαν και οι μαθητές του συστεγαζόμενου γυμνασίου Γενισέας ενισχύοντας τις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο σχολείων.
«Ο εκφοβισμός δεν έχει θέση στις σχολικές μας κοινότητες, και είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι οι μαθητές νιώθουν ασφαλείς», όπως τονίζουν.