Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η Νατάσα Εξηνταβελώνη στην Ξάνθη με το συνταρακτικό έργο «Girls & Boys»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη στην Ξάνθη με το συνταρακτικό έργο «Girls & Boys»

0

Η παράσταση της Λητώς Τριανταφυλλίδου εξετάζει την προέλευση της βίας στις ανθρώπινες σχέσεις

 

Το έργο Girls & Boys του Βρετανού συγγραφέα Dennis Kelly θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Ξάνθης τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, σε σκηνοθεσία της Λητώς Τριανταφυλλίδου και με την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και την αποδοχή από το κοινό, η παράσταση έρχεται στην Ξάνθη για να παρουσιάσει τη συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία μιας γυναίκας που αναπολεί τη ζωή της και την πορεία της σχέσης της. Ο μονόλογος αποτυπώνει τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ της οικογενειακής ευτυχίας και των σκοτεινών πλευρών της καθημερινότητας, με φόντο την εκρηκτική προέλευση της βίας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η πρωταγωνίστρια αφηγείται την προσωπική της ιστορία μέσω μιας αναστοχαστικής διάθεσης, ισορροπώντας ανάμεσα στο χιούμορ, την αγωνία και τη συγκίνηση. Το έργο περιλαμβάνει επίσης τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, με σκοπό την ανασύνθεση του παρελθόντος και την επανεξέταση των γεγονότων της ζωής της. Παράλληλα, αναδεικνύονται σημαντικά κοινωνικά θέματα, όπως η βία, η έμφυλη ανισότητα και η οικογενειοκτονία, με ερωτήματα σχετικά με τη φύση της ανθρώπινης βίας και τους κοινωνικούς παράγοντες που την τροφοδοτούν.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, με διάρκεια 90 λεπτά, και οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 18 ευρώ για το κανονικό και 16 ευρώ για το μειωμένο (ΑμεΑ, φοιτητές, άνεργοι). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου ή από το Βιβλιοπωλείο Πυργελή στην Ξάνθη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παρουσίαση του βιβλίου «ΝΩΕ» του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη στο Παλιό Δημαρχείο

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Θωμά…