Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Επιστρέφει η «Ροσσινιάδα» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Επιστρέφει η «Ροσσινιάδα» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

0

Οι παραστάσεις για σχολεία θα δοθούν οργανωμένα την Δευτέρα 31 Μαρτίου και Τρίτη 1 Απριλίου, ενώ οι κανονικές παραστάσεις για το κοινό θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου

Μετά τις sold-out παραστάσεις, το μουσικό παραμύθι «Ροσσινιάδα», σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Χλόης Μάντζαρη, επιστρέφει στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου από Δευτέρα 31 Μαρτίου έως και Παρασκευή 2 Απριλίου 2025. Η παράσταση, η οποία εισάγει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της όπερας, θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να την απολαύσει για μία μοναδική παράσταση την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 18:00.

Η «Ροσσινιάδα» συνδυάζει κοστούμια εποχής, εντυπωσιακά σκηνικά, βίντεο, εικαστικές παρεμβάσεις, ευφάνταστες χορογραφίες, ακροβατικά και χιουμοριστικούς διαλόγους, με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην όπερα και τη μαγεία της. Στην παράσταση τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μουσική του Τζοακίνο Ροσσίνι μέσα από αριστουργήματα όπως «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», «Η Σταχτοπούτα», «Γουλιέλμος Τέλλος» και «Η Ιταλίδα στο Αλγέρι», ερμηνευμένα ζωντανά από εξαιρετικούς λυρικούς τραγουδιστές με συνοδεία πιάνου.

Οι παραστάσεις για σχολεία θα δοθούν οργανωμένα την Δευτέρα 31 Μαρτίου και Τρίτη 1 Απριλίου, ενώ οι κανονικές παραστάσεις για το κοινό θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για την παράσταση κοστίζουν 8€ για ενήλικες και 6€ για μαθητές, με προπώληση καθημερινά από την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας, από 11:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση του Σαββάτου: «Σπάνιο να σου τύχει καλός άνθρωπος» της Φλάνερι Ο’Κόνορ

Στην πιο διάσημη συλλογή διηγημάτων της, η Ο’Κόννορ, με το γκροτέσκο χιούμορ και το …