
Συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθησαν την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το βράδυ έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίες προέρχονταν από τη Θεσσαλονίκη μέσω ασυνόδευτων δεμάτων που αποστέλλονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν τον έναν άνδρα, διότι τον εντόπισαν να μεταβαίνει στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης και να παραλαμβάνει ένα δέμα που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους -130- γραμμαρίων. Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ένα ακόμη άτομο – αποστολέα του δέματος που αναζητείται.
Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτ του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “LAIKA”, βρέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -191,2- γραμμαρίων και έναν μεταλλικό τρίφτη.