Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ To KKE έκοψε την πίτα του στη Γενισέα

To KKE έκοψε την πίτα του στη Γενισέα

0

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, απηύθυνε χαιρετισμό

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης, στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου στη Γενισέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, απηύθυνε χαιρετισμό, υπενθυμίζοντας τις πρόσφατες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Όπως επισήμανε, η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία να τονιστεί η ανάγκη για ενίσχυση του αγώνα ενάντια στο «σάπιο σύστημα» και υπέρ της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ για την πραγματική διέξοδο του λαού.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους Φώτη Αρναούτογλου (μπουζούκι), Δημήτρη Διαμαντίδη (κιθάρα) και Χρύσα Παπαδοπούλου (φωνή), προσφέροντας μια όμορφη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα στους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στις 6 Φεβρουαρίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Ο νυν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Νίκος Γρηγοριάδης μιλά στο «Ε» για την υποψη…