Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η Ε.Φ.Ε.Ε.Ξ. συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα θύματα των Τεμπών

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Ξ. συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα θύματα των Τεμπών

0

Με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας, η Ε.Φ.Ε.Ε.Ξ. καλεί τα μέλη της σε δυναμική διαμαρτυρία για τη δικαίωση των θυμάτων και την απόδοση ευθυνών

Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ξάνθης συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική κινητοποίηση που οργανώνεται για να τιμήσει τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η Ένωση καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στις 11:30.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης, η Ε.Φ.Ε.Ε.Ξ. θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες των θυμάτων και να απαιτήσει απόδοση ευθυνών για το τραγικό συμβάν. Τα μέλη καλούνται να δείξουν την υποστήριξή τους για τη δικαιοσύνη και την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Κυριακή ο Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σαντοριναίος θα μιλήσει για την πνευματική νόσο της ακηδίας

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία των Προ…