Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίθεση Ηλιόπουλου στην κυβέρνηση: «Είπαν ψέματα για τα πάντα»

Επίθεση Ηλιόπουλου στην κυβέρνηση: «Είπαν ψέματα για τα πάντα»

0

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς κατηγορεί την κυβέρνηση για συγκάλυψη και ψεύδη σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη – Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις σήμερα Παρασκευή

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας τη για συστηματικά ψέματα και συγκάλυψη στοιχείων στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

«Είπαν ψέματα για όλα, από την πρώτη στιγμή», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει πως δεν έγινε σωστή επιθεώρηση του χώρου του δυστυχήματος, με αποτέλεσμα την απώλεια κρίσιμων πληροφοριών, όπως ο ακριβής τύπος του καυσίμου που προκάλεσε την πυρόσφαιρα.

Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αδίστακτη» και «ανίκανη να εξασφαλίσει ασφάλεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία», ενώ απάντησε στις προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού περί αποσταθεροποίησης, λέγοντας ότι «χάος είναι ο ίδιος και η πολιτική του».

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την απάντησή τους με μαζικές κινητοποιήσεις την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι «ο φόβος έχει αλλάξει πλευρά».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βαρύ κατηγορώ Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης για το πόρισμα των Τεμπών – Ετοιμάζει πρόταση δυσπιστίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «εγκληματικά λάθη» και «συγκάλυψη» – Αιχμές για …