Αρχική Χωρίς κατηγορία Ριζότο με γαλοπούλα

Ριζότο με γαλοπούλα

0

-Για κάθε 1 φλιτζάνι γαλοπούλα χωρίς πέτσες και κόκαλα, ψιλοκομμένο

-1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι

-1/2 φλιτζάνι  μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες (ή από κονσέρβα)

-2 κ.σ βούτυρο ή λάδι

-1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

-1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

-Αλάτι / Πιπέρι

-τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα

 

Σοτάρετε με το βούτυρο ή το λάδι τα κομματάκια της γαλοπούλας που έχει περισσέψει σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό. Ρίξτε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέστε το ρύζι, τα μανιτάρια, 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι. Βράστε για 15 λεπτά μέχρι το ρύζι να απορροφήσει το νερό και σκεπάστε το με βαμβακερή πετσέτα για 10 λεπτά. Σερβίρετε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόσωπα & Γεγονότα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024

  Τραγούδησαν για το νοσοκομείο σε μικρό ακροατήριο Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η συ…