Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ομιλία για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και αισιοδοξίας στα παιδιά από τον Δήμο Ξάνθης

Ομιλία για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και αισιοδοξίας στα παιδιά από τον Δήμο Ξάνθης

0

Η εκδήλωση στο Παλιό Δημαρχείο θα προσφέρει γνώσεις για τη ψυχική ενίσχυση των παιδιών, από την ψυχολόγο Παγώνα Διούδη


Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πρόληψης «Έκφραση» οργανώνουν ομιλία με θέμα «Πώς μεγαλώνουμε παιδιά με αισιοδοξία και αυτοεκτίμηση». Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025, στις 18:00, στο Παλιό Δημαρχείο Ξάνθης.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την κ. Παγώνα Διούδη, ψυχολόγο MSc του Κέντρου Πρόληψης «Έκφραση», η οποία θα αναπτύξει πρακτικές για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας των παιδιών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, δασκάλους και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει πώς να ενθαρρύνει συμπεριφορές που προάγουν την αυτοεκτίμηση και την αισιοδοξία των παιδιών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοιχτή επιστολή κατοίκου για την πρόχειρη αποκατάσταση στην οδό Έλλης

Ασυμπίεστο υλικό, εκτεθειμένο υπόστρωμα και κίνδυνοι για την ασφάλεια, καταγγέλλει ο Χαράλ…